Selectează o Pagină

august 28, 2023

Carmen Olteanu mă numesc și sunt o persoană care aduce frumusețea naturii în lumea designului și care trăiește cu respect față de mediul înconjurător. Inspir și încurajez toate persoanele din jurul meu să-și aducă aceste pasiuni în viața lor pentru a creea un mediu mai frumos și mai armonios.

Am o conexiune profundă cu natura. Îmi place să petrec timp în aer liber, să explorez pădurile, să mă bucur de râuri, mări și munți. Observ detaliile naturii și înțeleg importanța conservării și protejării mediului înconjurător.

Am un ochi antrenat pentru frumusețea din jur. Observ culorile, formele și texturile și înțeleg cum se pot integra armonios în designul și estetica vieții cotidiene.

Iubesc designul atât în interior, cât și în exterior. Îmi personalizez spațiul de locuit pentru a-l face mai funcțional și estetic plăcut. De asemenea, mă preocup de designul grădinii sau al spațiului exterior pentru a creea un mediu natural și armonios.

Am o latură creativă pronunțată, iar pasiunea mea de mică a fost croșetatul și tricotatul. Primele andrele mi le-am meșterit singură din bețele de la vata de zahăr, când eram în clasa a III-a.

Înțeleg importanța durabilității și a utilizării responsabile a resurselor. Aduc natura în designul meu și promovez reutilizarea și reciclarea în viața de zi cu zi.

Apreciez simplitatea și înțeleg că uneori frumusețea poate fi găsită în lucrurile simple și naturale.

Cred în sustenabilitate și în reducerea amprentei ecologice. Caut produse și materiale eco-friendly și încurajez pe alții să facă la fel.

Vă urez bun venit pe www.carmenolteanu.com și vă aștept cu articole interesante despre natură, desing și toată frumusețea care ne înconjoară.

S-ar putea să vă placă și...

Ne iubim copiii!

Lasati copiii sa-și ia zborul! Avem copii, ne bucuram de prezența lor și am face orice să oprim timpul în loc, ca să-i...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Cum pot sa te ajut?