Selectează o Pagină

Termeni și condiții de utilizare

Termenii și condițiile de utilizare

Prin utilizarea site-ului www.alcooldiscount.ro va dati acordul ca veti respecta in totalitate termenii si conditiile de mai jos.

1. Definitii

a) Vanzator – prin vanzator se intelege Olteanu Z. Carmen-Marilena PFA, denumire comerciala si magazin online detinute de Olteanu Z. Carmen-Marilena PFA, CUI: _____, cu sediul in Urlati, str. 23 August, nr. 8, Jud. Prahova;

b) Utilizator – orice persoana care acceseaza site-ul www.carmenolteanu.com

c) Cumparator/Client – orice persoana care plaseaza o comanda pe www.carmenolteanu.com

d) Site – prin site se intelege www.carmenolteanu.com

2. Plasarea comenzii

O comanda poate fi plasata pe www.carmenolteanu.com daca utilizatorul are sau isi creeaza un cont. De asemenea, comenziile pot fi plasate telefonic ori prin orice alte mijloace de comunicare la distanta. Plasarea unei comenzi pe Site nu echivaleaza cu incheierea unui contract de vanzare-cumparare. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula in orice moment comenzile plasate. Cumparatorul are de asemenea posibilitatea de a anula sau modifica comanda plasata inainte ca aceasta sa fie predata curierului. Notificarile primite de catre cumparatori imediat dupa plasarea comenzilor sunt doar cu titlu informativ. Prin acestea, Cumparatorii sunt informati ca sistemul a inregistrat comanda lor. Dupa plasarea unei comenzi, in anumite conditii, Cumparatorii pot fi contactati de catre Vanzator pentru a li se comunica costul exact al livrarii comenzii si pentru a confirma sau nu pastrarea comenzii.

3. Plata comenzilor

Plata comenzilor plasate pe Site se pot face ramburs, online cu cardul sau prin transfer bancar. Cumparatorii care opteaza pentru metoda de plata prin transfer bancar, vor primi dupa finalizarea comenzii contul in care se pot transfera banii. Procesarea transferului poate dura pana la patru ore.

4. Livrarea comenzilor, returul si schimbul

Costul livrarii comenziilor este de 14,99 de lei in Bucuresti si in tara. Livrarea se face prin Sameday. In anumite conditii, costul livrarii poate creste. Taxa de transport poate suporta modificari in functie de greutatea produselor alese, dar și de adresa de livrare pentru localitatile aflate in afara retelei de curierat. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a livra prin orice firma de curierat doreste. In cazul in care volumul comenzii este mare, livrarea produselor se poate face prin Pall-Ex. Livrarea produselor se face in 24-48 de ore in Bucuresti sau 24-72 de ore in tara. Olteanu Z. Carmen-Marilena PFA nu isi asuma raspunderea fata de intarzierile provocate de firmele de curierat.

In cazul in care Cumparatorul furnizeaza date incomplete privind livrarea produselor catre acesta sau comanda nu poate fi livrata din motive care ii sunt imputabile, acesta este raspunzator in integralitate pentru contravaloarea transportului. In situatia in care Cumparatorul revine asupra comenzii si o doreste in continuare, costurile legate de noul transport cad exclusiv in sarcina sa. Daca s-a facut deja plata pentru comanda nelivrata din motive imputabile Cumparatorului, costurile totale cu transportul vor fi retinute din suma platita. Returul produselor se poate face in termen de 14 zile de la primirea lor. Toate costurile care privesc returul cad in sarcina Cumparatorului. Vanzatorul se obliga sa returneze pretul produselor returnate. Cumparatorul poate opta pentru schimbarea produselor. Aceasta sectiune se completeza cu termenii si conditiile din aceasta pagina.

5. Preturile si promotiile

Preturile produselor comercializate de Vanzator sunt cele afisate pe Site, cu TVA INCLUS. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila a Utilizatorilor sau a Cumparatorilor. 

In cazul in care exista erori de pret in site datorate sistemului sau erori umane care se transpun in pret derizoriu (pretul unui produs este in mod evident disproportionat fata de valoarea reala a produsului), Vanzatorul are dreptul de a anula comanda si de a comunica clientului acest lucru. Clientul poate achizitiona respectivul produs la valoarea reala a produsului, in urma comunicarii acesteia si a agrearii asupra actului de vanzare.

In plus, Vanzatorul nu poate vinde in mod legal un produs cu mult sub pretul de achizitie al produsului. Exceptie: campaniile de lichidare de stoc, care au regulament aferent.

Promotiile sau ofertele de pe Site sunt valabile in limita stocului disponibil si in interiorul perioadei stabilite, daca aceasta exista.

5.1. Codurile de reducere nu se aplica pentru produsele la pre-comanda

Orice cod de reducere aplicabil in site nu va fi valabil pentru produsele ce pot fi achizitionate in sistem de pre-comanda.

Acestea se regasesc in pagina https://carmenolteanu.com/precomanda si pot fi identificate prin faptul ca au precizat in text textul conform caruia sunt produse la pre-comanda si ca se livreaza in 15 zile calendaristice.

5.2. Program de loializare clienti

– se aplica tuturor clientilor (vizitator, client, oaspete), cu mentiunea ca bonusul cumulat nu poate fi vizualizat si utilizat ca reducere decat cu logare in contul de client;

– bonusul este in cuantumul a 1% din pretul fara TVA al fiecarui produs selectat in campanie;

– doar produsele care au precizat bonusul in pagina de produs sunt participante in campanie – exclusiv alcooldiscount.ro alege produsele participante;

– EXCEPTIE – produsele care au deja reducere nu sunt participante in campania de fidelitate/ bonusul se aplica doar in perioada NON-PROMO;

– bonusul acumulat poate fi vizualizat in cont (necesita logare ca si client) si poate fi folosit in termen de 60 de zile de la acordare/ achizitie);

– bonusul minim este de 5 ron (maxim 1000 ron per comanda) pentru a putea fi convertit in voucher.

Pentru orice fel de probleme tehnice intampinate, va rugam sa ne scrieti pe email la contact@carmenolteanu.com.

5.3. Program afiliere

– se aplica DOAR clientilor (necesita cont de client), cu mentiunea ca bonusul cumulat poate fi vizualizat si utilizat ca reducere DOAR cu logare in contul de client;

– bonusul este in cuantumul a 3% din pretul fara TVA al fiecarui produs selectat in campanie;

– doar produsele care au precizat bonusul in pagina de produs (informatie vizibila doar cu logare in cont de client) sunt participante in campanie – exclusiv alcooldiscount.ro alege produsele participante;

– categoriile participante sunt, in genere, spirtoasele si vinurile (nu intra in campanie cardurile cadou, bauturile non-alcoolice, berea, miniaturile, ceaiul si bomboanele);

– bonusul acumulat poate fi vizualizat in cont (necesita logare ca si client) si poate fi folosit pentru alte cumparaturi/ achizitii);

– bonusul pe care il veti primi va fi aferent comenzilor venite in site pe link-ul promovat, doar dupa ce comenzile respective vor fi validate si finalizate; daca o astfel de comanda se anuleaza, se anuleaza si recompesa respectiva;

– bonusul acumulat poate fi vizualizat in cont (necesita logare ca si client) si poate fi folosit in termen de 60 de zile de la acordare/ achizitie);

– bonusul minim este de 5 ron (maxim 1000 ron per comanda) pentru a putea fi convertit in voucher;

! Afiliatii NU VOR FI BONUSATI/ RECOMPENSATI la cumpararea de produse folosind propriul link de afiliere.

! Campania este valabila pana la finalul anului 2022, cu posibilitate de prelungire, daca nu intervin situatii neprevazute care impun incheierea acesteia inainte de finalul anului 2022.

Pentru orice fel de probleme tehnice intampinate, va rugam sa ne scrieti pe email la contact@carmenolteanu.com.

6. Garantii

Toate produsele comercializate de Vanzator beneficiaza de conditii de garantie potrivit legislatiei romane, normelor europene sau politicilor comerciale ale producatorilor.

7. Continutul site-ului

Informatiile de pe Site (texte, logo-uri, imagini, grafica etc) nu pot utilizate decat in scopul informarii Utilizatorilor si Cumparatorilor. Nu pot fi folosite in alt scop fara acordul scris al Vanzatorului. Folosirea fara drept a acestora atrage raspunderea juridica, civila sau penala, dupa caz. Drepturile de autor asupra unor fotografii sau descrieri de produse pot apartine unor terte persoane (producatori, furnizori etc). Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu informativ. In cazul in care exita modificari la nivel de layout de produs, incercam sa facem update in timp real. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

8. Promovarea de marketing

Odata devenit client alcooldiscount.ro, iti dai acordul pentru a primi materiale de promovare si newsletter informativ, prevazut cu buton de dezabonare. In cazul in care nu doriti sa mai primiti aceste e-mail-uri si nu reusiti sa va dezabonati, puteti trimite e-mail in acest sens la urmatoarele adresa de e-mail contact@carmenolteanu.com

!Atentie: Va rog sa aveti in vedere ca aveti siguranta ca am primit e-mail-ul DOAR dupa ce primiti confirmare de primire a mesajului in cauza.

9. Frauda

Orice incercare de accesare fara drept a informatiilor sau de ingreunare a accesarii acestui Site se considera frauda si se pedepseste potrivit legii romane in vigoare. Partile prejudiciate pot cere in instanta repararea atat a prejudiciilor morale cat si a celor pecuniare.

10. Raspunderea AlcoolDiscount

Vanzatorul nu raspunde de nici o pierdere a Utilizatorului sau Cumparatorului in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea Termenilor si Conditiilor din aceasta pagina sau de pe Site. Vanzatorul nu raspunde in fata clientilor in caz de forta majora pentru neexecutarea obligatiilor contractuale.

11. Litigii

Litigiile aparute intre Vanzator si Clienti vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de catre instantele de judecata. Competenta teritoriala a instantelor de judecata se va stabili dupa sediul Vanzatorului.

× Cum pot sa te ajut?